Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан
Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Најдобриот онлајн Блек Џек во Македонија

Мешавината на стратегија и вештина што ја прави играта Блек Џек толку популарна во традиционалните коцкарници се докажа како исто толкав успех онлајн. Низ годините се создадоа неколку возбудливи варијации на игрите во казино, а ако сте во Македонија, JackpotCity е идеалното место да ги играте.

Предлагаме да започнете со Класична верзија на играта во нашето онлајн казино, а потоа да го проширувате својот избор како што стекнувате поголема сигурност. За да ви помогнеме додека го правите тоа, ги наведовме основните правила на играта што потекнува од Франција и го освои светот, тука.

Основните правила на Блек Џек

Оваа игра често се нарекува Дваесет и еден, бидејќи тој е најважниот број. Во Обичен Блек Џек 21 се образува со првите 2 карти што ви се поделени, и автоматски се добива партијата со огромна добивка од 3:2.

Ако нема добивка за Обичен, вие добивате ако вкупниот збир на вашата „рака“ е помал од 21 и ако на крупието му е над 21 или под вашиот збир. Овие резултати ви даваат исплата од 1:1. Картите со слики вредат 10, а картите со броеви според нивната наведена вредност соодветно; кецовите вредат 11 или 1 во зависност што е подобро во таа „рака“.

Пред да се поделат картите, треба да ги ставите влоговите. Потоа добивате 2 карти, а исто така и крупието, па ќе може да ја видите својата „рака“ и едната отворена карта на крупието. Ќе треба да ги искористите овие информации и вашето знаење за шансите во играта за да решите што сакате да направите.

Опциите кај овие игри во казино се разликуваат помеѓу секоја верзија, но основите се Барање карта, Удвојување влог. Сплитување и Запирање. Да Барате карта значи едноставно да добиете друга карта; Удвојување влог е истото, но исто така го удвојувате влогот.

Може да Сплитувате ако ви се поделени пар карти; во овој случај ја делите „раката“ на 2 нови „раце“, секоја од по 1 карта и добивате дополнителна карта што ви се дели за секоја нова „рака“. Најпосле, кога сте задоволни со картите, може да Запрете и да го завршите својот ред. Кога завршува рундата, картите се откриваат и се вршат исплати.

Triangle Dark

Предностите на играњето онлајн

Ништо не може да ја надмине атмосферата на вистинско казино, но има многу нешта да се кажат и за играњето на оваа игра онлајн. Прво, може да пристапите до многу повеќе варијации отколку што би биле можни на една традиционална локација.  Исто така го правите тоа кога и како вам ви одговара.

Исто така може да играте побавно, што ви овозможува да ги проверите табелите со стратегии и да решите што да правите, па така се зголемува вашето разбирање на играта. Како дополнение, можете најголем дел од нашите казино игри да ги играте бесплатно како и со вистински пари, што ви дава шанса да вежбате и да ја усовршите својата техника.

Triangle Light

Започнете кога ќе посакате

Играта Дваесет и еден на прв поглед изгледа едноставна, но наскоро ќе ја согледате нејзината софистицираност и комплексност. Колку поскоро започнете, толку повеќе време ќе имате да ја унапредувате својата стратегија, затоа не чекајте! Инсталирајте ја нашата апликација или регистрирајте се и пријавете се со вашиот веб-прегледувач, направете го вашиот прв влог и барајте Бонус за добредојде.

Може да играте бесплатно или со вистински пари, без промена со неверојатниот квалитет на Microgaming што го добивате во сите игри. Работете на стратегијата, унапредете го разбирањето на шансите во играта и подгответе се да играте долга партија. За оваа забава за на маса може да биде потребно одредено време да се усоврши, но ве уверуваме дека во JackpotCity, ќе си поминете најдобро правејќи го тоа!

Triangle Dark