Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан
Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Онлајн рулетот дава големи добивки на мало тркало

Рулетот е прво што се појавува на ум кога луѓето ќе помислат на казино игри споредено со што и да е друго, вклучувајќи ги и слот машините и Блек Џек. Прво се играше во Франција, се прошири во остатокот од Европа, а потоа во Америка. Резултат на тоа е што денес имаме Американски, Европски и Француски верзии на играта

Може да уживате во извонредни примери од секој тип на играта во JackpotCity. Microgaming ги обезбедува конвенционалните казино игри, a Evolution Gaming ги обезбедува нашите верзии со крупиеја во живо. Одвојте миг да научите малку повеќе за тоа како играта функционира тука, а потоа уживајте во високиот квалитет што ви се нуди.

Основните правила на Рулетот

Името на оваа игра значи „Мало тркало“ на француски, а неговото дејство навистина се фокусира на едно такво тркало. Тркалата во играта се поделени на најмалку 37 сегменти. Секогаш има зелено подрачје означено со 0 и подрачја означени од 1 до 36 и наизменично обоени во црвено и црно.

Во американските игри, дополнителен сегмент во зелено означен со 00 ја сочинува кривата на одбиен процент од заработка за казиното - и поради ова, најдобро е да се започне со европските или француските верзии. Каква варијација и да играте, тркалото ќе се заврти, а топчето ќе се фрли врз него.

Ваша задача е да предвидите во кој простор ќе се задржи топчето кога тркалото ќе застане. За да го направите ова, треба да ги поставите вашите жетони на соодветниот простор на масата за влогови. Анимациите и Генерирањето на случаен број ја оживуваат играта во нашите наслови на Microgaming, а со Evolution Gaming најдобрите крупиеја во живо го контролираат вистинското дејство.

Triangle Dark

Облози што може да ги поставите

Има внатрешна и надворешна патека за обложување на масата за Рулет, која што води до облози што се наоѓаат на надворешните и внатрешните области познати како Надворешни и внатрешни облози. Играчите почетници треба да се придржуваат до надворешни облози.

Шансите за овие облози се многу поголеми, па вие имате поголема шанса да бидете исплатени додека се запознавате со играта. Надворешни облози вклучуваат опции Парни/Непарни, Црвено/Црно и Први 18/Втори 18. Вие се обложувате за тоа дали топчето ќе застане во простор означен со непарен или парен број, дали просторот ќе биде црвен или црн и дали бројот на панелот ќе биде од 1 до 18 или 19 до 36 во секој од овие случаи.

Покомплексните и поспецифичните внатрешни облози по малку се разликуваат во сите 3 верзии на играта, но најголемиот ризик и најголемата добивка е за Облог за едне конкретен број во секој случај. Тука, ги ставате парите на точниот нумериран простор каде што ќе застане топчето. Веројатноста ова да се случи е само 2,6% до 2,7%, но исплатата изнесува неверојатни 35:1. Ако се чувствувате особено среќни, овој облог може да е за вас.

За почетници, Европскиот рулет можеби е најдобра опција бидејќи нуди помалку облози и е воглавно поедноставен. Од друга страна, Француската игра го има единственото правило „La Partage“ кое може да ја направи подобра алтернатива.

Правилото „La Partage“ вели дека кога губите на облози со еднакви шанси за добивка или загуба, ви се исплаќа половина од она што сте го внеле како облог. Како што ја учите играта и сте посклони на правење грешки, ова може да биде од голема помош.

Triangle Light

Супериорен квалитет во JackpotCity

Без оглед каков тип на игра Мало тркало ќе изберете да играте, најдобрата опција каде да го направите тоа е JackpotCity Македонија. Нашето онлајн казино ви дава големи бонуси, 24-часовна поддршка за клиенти, опции за безбедно банкирање и непречено севкупно функционирање. Доживејте го сето ова, или во апликација или во прегледувач по ваш избор, додека го гледате вртењето на тркалото и го задржувате здивот да видите каде ќе запре!

Triangle Dark