Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан
Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

FAQ за онлајн казиното JackpotCity

Тука ќе го најдете FAQ документот за онлајн казината и онлајн игрите во Република Северна Македонија. Добијте ги најважните информации за сигурно играње во оваа земја.

Како за почнете да користите онлајн казино?

Откако ќе лоцирате онлајн казино на која и верувате како што е JackpotCity, сите  возрасни во Северна Македонија може да креираат сметка и да започнат да инграат. Откако ќе отворите сметка, може да депонирате и да почнете да играте за вистински пари. Сепак, не е комплицирана процедура, но е важно да се избере квалитетно казино како што е JackpotCity за да се осигурате дека ќе имате безбедно искуство и забава.

Кои се најпопуларните онлајн казино игри во Северна Македонија?

Постојат десетина онлајн казино игри во нашата земја, и секоја од нив има различни варијации. Најкористените онлајн казино игри во Северна Македонија се следните: Online Baccarat, Slot machines, blackjack, Real Roulette with Holly, Online Blackjack, online scratch tickets, Sapphire roulette. А дефинитивно најпопуларната и најстара казино игра е Рулетот. Ниедна друга игра не пружи толку различни опции за игра и исплати.

Дали се нудат бонуси и промоции?

Секако, има бонуси како дел од промоциите, а првиот услов е да се депонираат вистински пари со цел  добивање на првиот бонус кој е пресметан  во проценти во зависност на депонираната вредност. Во Северна Македонија онлајн казината вообичаено нудат бонуси ако сте спремни да отворите сметка за играње. Ова понуда важи за определно време или денови.

Кои се најдобрите казино игри и најдобрите онлајн казина во Северна Македонија?

Најкористените и најдобрите казино игри во Северна Македонија се онлајн слот машините во казина како што е JackpotCity казиното. Додека, според повеќето дебати на групите кои користат онлајн казина во Северна Македонија се согласуваат дека казиното JackpotCity е меѓу најдобрите онлајн казина, како резултат на безбедноста која ја нуди и разновидноста на игри.

Дали има казино игри за мобилни телефони (апарати)?

Речиси сите онлајн казина во Северна Македонија нудат играње на онлајн слотови на мобилни телефони, било во IOS или Андроид оперативни системи. Но, треба да го имаме предвид тоа дека понудата за мобилните телефони може да е помала во споредба со таа на вебстраниците. Било како, како што е спомнато погоре казиното JackpotCity нуди широка низа на игри на десктоп вебстраницата и за мобилните телефони.

Што се нуди на играчите кои користат онлајн казино за прв пат?

Секако, постојат бонуси за првиот пат на играње, и зависи до сумата која ја депонирате. На пример, JackpotCity нуди бонус за добредојде за сите нови играчи за нивните први четири депонирања во вкупна вредност од 1600$. Сумата на бонусот за добредојде е поврзана со сумата на парите која играчот ја депонира и условите и правилата кои се применуваат.

Дали може да играм со македонски денари (валута)?

Македонската валута, денарот, не е понудена во сите онлајн казина, сите казина нудат конвертирање на денарите во долари, евра или фунти. Според ова постои ограничување во вложувањето и повлекувањето пари во македонски денари. Може да заклучиме дека македонските денари се со ограничено користење, иако постои како можност за користење на горенаведената опција.

Дали морам да играм за вистински пари?

Сите казина нудат добивка во вистински пари, но се оди преку банкарски картички со цел депонирање или повлекување на вашите средства. Постојат повеќе методи за меѓународни плаќања кои може да ги користите за депонирање и повлекување. Сето ова се реализира во JackpotCity преку кредитни и дебитни картички, веб паричници и припејд солуции.

Кои банкарски картички се најкористени за онлајн казино игри?

Најкористетние банкарски картички за онлајн казина се VISA и Master Card. Трансферот ќе биде реализиран многу брзо. Некои картички може да применуваат провизии за дадени плаќања. Повеќето онлјан казина користат најнова технологија за шифрирање со цел чување  на безбеден и сигурен начин на личните и банкарските информации и податоци. Вообичаено добивката се плаќа на таа сметка која е користена за депонирање.

Колку време е потребно да се направи процесирање на банкарски трансфер (во Северна Македонија)?

Банкарски трансфер (на сметка) во форма на кеш пари во Северна Македонија обично трае 2-10 дена. Депозитгети вообичаено се кредитираат моментално на сметката на играчот, додека повлекувањата како што е спомнато и погоре во текстот може да траат 2-10 дена во зависност од дадената банка која се користи или од избраната опција. Временската зона исто така има важна улога и секако таа една од причините за доцнењето.

Triangle Dark