Ние користиме колачиња за да ви го понудиме најдоброто можно играчко искуство. Продолжете со прегледување ако сте задоволни. Прочитајте ја нашата политика за колачиња за повеќе информации.
Casino Rules

Овозможено за вас од казиното JackpotCity

Ексклузивно идентично дуплирање на влог за Вас до $1600

Понуда 1 - 100% до $400

Понуда 2 - 100% до $400

Понуда 3 - 100% до $400

Понуда 4 - 100% до $400


 1. Казиното е член на групата од онлајн казина кои се во наша сопственост („Групацијата“). Групацијата може во секое време да понуди бонуси за пријавување на некој или на сите членови од казиното.
 2. Сите нови играчи имаат 7 дена од датумот на отворање на нивната сметка да го побараат нивниот бонус за пријавување на нов играч. Потоа бонусот за пријавување нема да биде достапен. Идните промоции ќе бидат достапни на играчот но бонусот за пријавување ќе се смета за загубен.
 3. Имајте во предвид дека поради овие цели „Валутна единица“ е единица од валутата номинирана од играчот во времето на неговата/нејзината регистрација на неговата/нејзината вистинска сметка за да биде валутата којашто ќе се користи од страна на тој играч кога се вршат трансакции со казиното.
 4. За овие промоции „Десктоп“ се однесува за апликација којашто работи самостојно на десктоп или лаптоп компјутер.
 5. Спротивно на „софтвер“ којшто бара да работи интернет пребарувачот и „мобилни“ апликации коишто работат на HTML5 на паметни телефони и таблети.
 6. Бонусот за добредојде автоматски ќе се кредитира на бонус сметката по успешно купување на 10 валутни единици или повеќе.
 7. На места каде што казиното не ја нуди примарната валутна единица во вашата држава, вие ќе имате право да играте и добивате бонуси во која било валута по ваш избор.
 8. Ако отворите повеќе сметки нема да имате право на бонусот за пријавување со секоја сметка. Овој и сите други бонуси за пријавување се достапни само еднаш по играч и/или по средина каде што се споделуваат компјутерите и/или адресите за е-пошта. Оваа понуда не се пренесува на трети лица.
 9. Штом ќе добиете бонус за пријавување од некое од казината членки на Групацијата, од вас ќе се побара да исполните дополнителни минимални барања за изигрување пред да имате право на дополнителни бонуси за пријавување во некое од другите казина членки.
 10. Одобрената понуда со бесплатни вртења мора да се изигра 50 пати (50x) пред да можете да повлечете добивки кои се направени со користење на бонусниот паричен дел од вашето салдо. („Барање за изигрување“). На пример ако уплатите 100 и добиете 100 кредити бонус, барањето за изигрување ќе биде 50 x 100 = 5000. Добивките додадени на делот во готово од вашето салдо може да се повлечат во секое време, под услов ако се исполнети сите овие одредби и услови. Во случај ако играчот има позитивно готовинско салдо по 50x облог, барањето е исполнето и таквиот играч се обиде да направи исплата, исплатата на добивките кои потекнуваат од бесплатните вртења ќе се покрие со 100 казино кредити (во валутата за игра на играчот) а преостанатото готовинско салдо ќе отпадне.
 11. Бонус износот е предмет на минимум изигрувања (обложувања) од по 50 пати (50x) од ваша страна пред да може да се префрли од вашето бонусно салдо на вашето готовинско салдо („Барање за изигрување“). На пример ако уплатите 100 и добиете 100 кредити бонус, барањето за изигрување ќе биде 50 x 100 = 5000
 12. Според тоа не можете да барате или да добиете понуда за слободни вртења во ова казино ако имате претходно побарано или добиено понуда за слободни вртења од друго казино членка на Групацијата и ако сè уште ја немате изиграно таквата побарана или добиена понуда со слободни вртења и поврзаната уплата најмалку 100 пати во казиното членка на Групацијата кое ви ја има одобрено таквата понуда со бесплатни вртења. Ако вашата сметка во ова казино е кредитирана со понуда за бесплатни вртења за која (по наш личен и неограничен избор) вие не сте квалификувани, казиното ретроградно ќе го поништи таквиот бонус за пријавување и добивките што сте ги добиле по кредитирањето на понудата за бесплатни вртења на вашата сметка.
 13. Коцкањето на сите игри освен Рулет, Sic Bo, Craps, Бакарат, Маса за покер, Casino War & Red Dog ќе се смета кон исполнувањето на барањето за изигрување; сепак процентот на бонусот за пријавување кој може да се коцка на одредени игри ќе варира како што следи*:
  • 100% Сите автомати, Keno & Scratch Card игри
  • 8% Сите маси за покер, сите рулети, сите видео/power покери (освен All Aces и Jacks or Better видео покери), сите блекџек игри (освен Classic Blackjack) и Casino War
  • 2% Класични блекџекови, All Aces видео покери, сите Jacks or Better видео покери
  • 0% сите бакарати, сите игри со коцки, Red Dog, Sic Bo
  • Облози ставени користејќи ја функцијата за коцкање 0%
  • Сите MPV игри (турнири со повеќе играчи) 0%
  • Ако играте на исклучените игри (0%) пред да ги исполните барањата за изигрување, тогаш се согласувате казиното да го задржи правото за поништување на добивки направени од тие игри по наш слободен избор.
  • ВАЖНО: процентите на уплата и барањата за изигрување може да се разликуваат по промоција и/или географска локација. Во овој момент, ќе се применуваат процентуалните износи и барањата за изигрување цитирани во одредбите и условите за промоција. Секогаш погледнете ги специфичните одредби и услови коишто се поврзани со секоја промоција за да се избегнат недоразбирања *Прогресивните игри ќе допринесат кон барањето за изигрување во зависност од типот на играта. На пример, прогресивните автомати ќе допринесат 100% кон барањето за изигрување. ** Имајте во предвид дека облозите ставени користејќи ја функцијата за коцкање нема да се вбројат кон барањето за изигрување. *** Имајте во предвид дека сите MPV игри (турнири со повеќе играчи), нема да се вбројат кон барањето за изигрување.
 14. По исполнување на целосното барање за изигрување при вашиот прв бонус за пријавување може да повлекувате од вашето готовинско салдо во секое време.
 15. Овој бонус истекува при исплата. Секое барање направено за овој бонус по побарување за исплата, без разлика дали е на чекање или е платено, ќе го даде бонусот за поништен. Ако добиете бонус за пријавување и ги исполните сите услови за изигрување, вашиот максимален износ за исплата е ограничен на 6 пати по вашиот прв износ на уплата а преостанатото салдо ќе отпадне. Оваа клаузула ќе се применува само по слободен избор на менаџментот на казиното. Сите прогресивни добивки се исклучок од оваа клаузула.
 16. Ако се поднесе барање за исплата, пред да се препише бонусот на бонусната сметка, бонусот ќе отпадне.
 17. Нема да можете да повлекувате каков било износ од вашата сметка сè додека не ги исполните барањата за обложување или не ги изиграте сите средства во бонус сметката. Добивките кои потекнуваат од влогови од бонусната сметка, по исполнување на условите за изигрување се префрлуваат директно на готовинската сметка.
 18. Ако не го сакате некој бонус за пријавување тогаш имате право да поднесете барање да се отстрани бонусот за пријавување од вашата казино сметка, доколку досега не е извршено изигрување со уплатата или поврзаниот бонус за пријавување. Тоа може да го направите ако ја контактирате корисничката поддршка по е-пошта, телефонски повик или разговор во живо, по што ќе се направи анулирање на бонусот за пријавување. Ако се има извршено изигрување, тогаш бонусот за пријавување не смее да се отстрани од вашата сметка (ниту преку исплата ниту преку барање до персоналот за поддршка), додека не се исполнат условите за изигрување во врска со овој бонус за пријавување.
 19. Пред да се изврши една исплата, вашата игра ќе се прегледа за нерегуларни шеми на играње на пр. играње на игри со нула маргина или облози за осигурување коишто сите ќе се сметаат за нерегуларно играње за барањето за изигрување на бонусот за пријавување. Други примери за нерегуларна игра, вклучуваат но не се ограничени на, ставањето единечни облози еднакви на или повеќе од 30% од вредноста на бонусот кредитиран на вашата сметка сè додека не се исполнат барањата за обложување за тој бонус. Казиното го задржува правото да одлучи по свој личен избор кои активности претставуваат „нерегуларна игра“ за изигрување на бонусот за пријавување од време на време и да ги повлече исплатите каде што се има појавено нерегуларна игра во исполнувањето на барањата за изигрување на бонусот за пријавување.
 20. Во случај ако казиното мисли дека злоупотребувате или се обидувате да злоупотребите бонус или друга промоција, или сакате да профитирате преку злоупотреба или недостаток на добра волја од коцкарската политика која што ја имаме прифатено, казино Групацијата може по свој личен избор да одбие, задржи или повлече бонуси или промоции од вас или да укине некоја политика или привремено или трајно, или да го прекине вашиот пристап до услугите и/или да ја блокира вашата сметка. Во такви околности казиното нема обврска да ви ги рефундира средствата што се на вашата сметка освен вашите почетни депозитни износи.
 21. Ако бонусот за пријавување остане неискористен во вашето бонусно салдо два (2) месеци или подолго од датумот кога било направено барањето, бонусот за пријавување ќе се заплени од страна на казиното.
 22. За оваа промоција се применуваат правилата, одредбите и условите на казиното. Во случај на конфликт помеѓу овие правила, одредби и услови специфични за промоциите и правилата, одредбите и условите на казиното, правилата, одредбите и условите на промоциите ќе имааат предност но само до нивото како стојат во конфликт еден со друг условите, одредбите и правилата.
 23. Во случај на спор, одлуката на менаџментот на казиното ќе се смета за целосна и завршна. Во поглед на ова нема да влегува никаква кореспонденција.
 24. Менаџментот на казиното го задржува правото да ја прекине или измени оваа промоција во кое било време без претходно известување

Последно ажурирано: 7 август 2018 година

Добијте ги вашите $1600 во казино бонуси денес!
Бонус:
Ние ќе ги дуплираме вашите први четири парични влогови.
Тоа е 4 x 100% казино бонуси за уплата вредни дури до $400 при секој влог!
Регистрација
Тоа е вкупно до $1600 казино бонуси!