Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Програма за лојалност на JackpotCity казино

Програмата за лојалност на JackpotCity нуди различни нивоа, при што секое им дава на играчите можност да се квалификуваат за ексклузивни промоции. Секогаш кога ќе се стави облог на казино игра, се заработуваат поени – тие поени тогаш може да бидат разменети во предодредени рати, за исплати на казино бонуси. Имајте во предвид дека обложувањето на одредени игри може да ви донесе повеќе поени отколку облозите што се ставаат на други игри. Сите нови играчи ќе започнат на Бронзено ниво и ќе им бидат дадени 2500 поени за лојалност со кои може да започнат, во моментот кога новата сметка ќе биде регистрирана во JackpotCity. Обложувањето и заработувањето поени ќе овозможи играчите да се движат низ различни нивоа како што се Сребрено, Златно, Платинесто, Дијамантско и највисокото, Прајв.

Придобивки од програмата за лојалност

Програмата за лојалност на JackpotCity казино е бесплатна за да и се придружите и играчите може да заработуваат дополнителни награди преку различните нивоа на лојалност што се нудат. Еве како тоа функционира:

  • заработувајте поени за облози во готовина на казино игри
  • поени може да се разменат, во предодредени износи
  • ќе се доделуваат бонус кредити за разменети поени
  • бонус кредитите ќе му бидат кредитирани на салдото со бонус на играчот
  • играчите може да ги користат бонус кредитите да продолжат со играњето

Штом ќе се регистрира нова сметка на JackpotCity казино, 2500 поени за лојалност ќе му бидат префрлени на сметката на играчот за да се поттикне неговото играње. Нивоата на лојалност се Бронзено, Сребрено, Златно, Платинесто, Дијамантско и Прајв.

Triangle Dark
Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан