Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Безбедно и сигурно банкирање

JackpotCity казино ја користи најновата SSL (Слој безбедни приклучоци) технологија на шифрирање. Ова значи дека сите лични детали, како што се информациите за банкирање, секогаш ќе останат безбедни и сигурни. Како дополнение на ова, JackpotCity казино има низа на опции за депозит и повлекувања од кои може да се избере за да им се одговори на потребите на играчите, вклучувајќи кредитни и дебитни картички, веб-паричници и припејд решенија. Додека депозитите може да бидат префрлени речиси веднаш на казино сметката на играчот, за повлекувањата може да е потребно малку подолго време, во зависност од конкретната банка што се користи и избраната опција за исплата. За да се направи депозит, едноставно направете избор од најдобро рангираните опции за банкирање, изберете метод на плаќање што го претпочитате, депонирајте и играјте.

Важни информации за банкирање

Важно е да се осигури дека опцијата за плаќање што се користи е на име на носителот на сметката, бидејќи не се дозволуваат опции за исплата кон други лица во JackpotCity казино. Сите добивки ќе се исплатат на сметката што се користи за депонирање, сепак, бидејќи ова може да не е возможно во некои случаи, тие ќе бидат процесирани во алтернативни опции за исплата што се обезбедени за таквите случаи. Играчите треба да се осигураат дека сите барања за обложување со кој било бонус се исполнети пред да може да биде направено какво било повлекување. Бидејќи безбедноста и сигурноста на играчот е важна, копија од личната карта на играчот, како и неодамнешна сметка за комунални услуги може да бидат побарани пред да се процесира какво било повлекување.

Triangle Dark
Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан