Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Овозможено за вас од казиното JackpotCity

Ексклузивно идентично дуплирање на влог за Вас до $1600

Понуда 1 - 100% до $400

Понуда 2 - 100% до $400

Понуда 3 - 100% до $400

Понуда 4 - 100% до $400

 1. Казиното е членка на група на онлајн Казина кои се во наша сопственост (“Групата“). Во било кое време Групата може да нуди Бонуси за регистрација на било кој или секој член на Казината.
 2. Сите нови играчи имаат 7 денови од датумот на нивното отворање на сметката да побарат бонус за регистрација на нов играч. После тоа буносот за регистрација нема да биде достапен. Последователни промоции ќе бидат достапни на играчот но бонусот за регистрација ќе се смета за откажан.
 3. Ве молиме знајте дека целите од сега, “Валутна единица” е единица за валута номинирана од Играчот во време на неговото/нејзиното регистрација на негово/нејзина Вистинска Сметка за валута која ќе се користи од таквиот Играч кога се вршат трансакции со Казиното.
 4. Бонусот за Добредојде автоматски ќе се кредитира во Бонус Сметката при успешно купување на 10 валутни единици или повеќе.
 5. На места каде Казиното не нуди примарна Валутна Единица во вашата земја, ќе може да играте и примате бонуси во било која валута што ќе ја изберете.
 6. Ако отворате повеќе сметки нема да имате право на бонус за регистрација за секоја сметка. Овој и другите бонуси за регистрација се достапни само еднаш за секој Играч и/или за средина каде компјутерите се делат и/или за секоја и-мејл адреса. Ова понуда не е пренослива.
 7. Откако ќе добиете Бонус за регистрација во било која Казино членка на Групата, треба да исполните минимални услови за Играње пред да може да добиете дополнителни Бонуси за регистрација во било која друга Казино членка.
 8. Сумата на Бонусот е предмет на минималната игра со (обложување) 70 пати (70x) од ваша страна пред да се пренесува од вашиот Бонус Биланс на вашиот Кеш Биланс ("Играње со Услов"). На пример, ако депонирате 100 и добиете кредитен бонус од 100, Играта со Услов ќе биде 70 x 100 = 7000. Било која добивка која се препишува на Кеш делот на вашиот биланс може да се повлече во било кое време, предмет на исполнување на сите овие услови. Во случај ако Играчот има позитивен кеш биланс после условот за обложување од 70x е исполнет, и таквиот Играч се труди да повлекува, повлекувањето на таквите добивки од Слободни вртења ќе биде лимитиран на 100 Казино Кредити ( во валутата на Играчот) а останатиот кеш биланс ќе биде откажан.
 9. Ако понудата за слободни вртења е понуден на вас тој треба да се игра со 70 пати (70x) пред да можете да повлечете добивки со кои може да ги користите делот на парите од бонусот од вашиот биланс. ("Играње со Услов").
 10. Може да не побарате или добивате понуда Слободни вртења во ова Казино ако претходно сте побарале или примале понуда за Слободни вртења од друг член на Казино од Групата а се уште не сте се обложиле на претходно побарана или примена понуда на Слободни вртења а која е асоцирана со почетен депозит од најмалку 100 пати во Казино членка на Групата која ви понудила Слободни вртења. Ако вашата сметка во ова Казино е кредитирана со понуда од Слободни вртења за која не сте (според наше дискреционо право, да не се применува неразумно) подобни, Казиното ќе избегнува таков бонус за регистрација и било какви добивки примени од вас откако понудата за Слободни вртења е кредитирана на вашите дадени сметки.
 11. Обложувањето на сите игри освен Sic Bo, Craps, Baccarat, Casino War & Red Dog ќе се смета како исполнување на Игра со Услов; било каков процентот на бонусот за регистрација на обложување во некои игри може да се разликува како во следното *:
  100% Сите слотови*(Освен слотовите NetEnt & прогресивни Џекпотови), Keno & игри со гребање на картички (*Re-spin слот игрите се сметаат 10%)
  50% NetEnt слот игри
  8% Сите маси pokers, сите roulettes, сите видео/јаки Pokers (освен All Aces и Jacks или Better video pokers), сите blackjacks (освен Classic Blackjack) and Casino War
  2% Classic Blackjacks, All Aces видео pokers, сите Jacks или Better video pokers
  0% сите baccarats, сите craps, Red Dog, Sic Bo & Pro прогресивни Џекпотови
  Облозите направени со користење на 0% својство за играње
  Играње на сите игри MPV (Турнири со мултиплејер) 0%
  Ако играте на исклучени игри (0%) пред да ги исполните условите за играње, потоа се согласувате казиното да ги има задржи правото за да ги смета за неважечки добивките од овие игри според нашата дискреција.
  ВАЖНО: процентот и играње со услови може да се разликуваат според промоцијата и/или георгафската локација. Во овој случај, сумата на процентот и цитираните услови за играње со Условите на промоцијата ќе се применуваат. Ве молиме секогаш обратете се на Условите асоцирани со секоја промоција за избегнување на недоразбирање
  * Ве молиме имајте предвид дека обложувањата направени со користење на својството за коцкање нема да се смета во Играњето со услов.
  ** Ве молиме имајте предвид дека играта на сите игри на MPV (Турнири со мултиплејер), нема да се смета во Играњето со услов.
 12. Откако ќе го завршите Играњето со услов на вашиот прв бонус за регистрација ќе може да го повлечете Кеш билансот во секое време.
 13. Овој понуда на бонус истекува со кеширање. Секое барање направено на овој бонус откако ќе се побара кеширање, дали во чекање или исплатено, ќе направи да се откажува бонусот. Кога ќе ви се даде бонус за регистрација, со тоа што ќе се бара да ги исполните сите услови за обложување, ќе бидете лимитирани на максимална вредност за повлекување од 6 пати од вашата прва депонирана сума а останатиот биланс ќе се откажува. Ова клаузула ќе се применува со дискреција на менаџментот на казиното. Сите прогресивни добивки се иземени од ова клаузула.
 14. Ако повлекувањето се направи пред да се кредитира бесплатниот Бонус за вртења на Сметката за бонус, бонусот ќе се откажува.
 15. Нема да можете да повлекувате сума од вашата сметка се додека не ги исполнувате условите за обложување или немате играно преку сите фондови во Сметката за бонус. Добивките на обложувањата од Сметката на бонус, откако ќе се исполнуват условите за обложуање одете директно на Кеш Сметката.
 16. Ако не сакате бонус за регистрација кое е депониран во вашата сметка од страна на Казиното, тогаш имате право да побарате тој Бонус за регистрација да се врати во вашата Сметка на казиното, тоа е предмет на Игра Со која се случило дали во почетен депозит или асоцираниот Бонус за регистрација. Ова може да го направите со контактирање на услугата за Поддршка на Клиенти преку и-мејл или директен разговор, и тогаш ќе се направи враќање на Бонусот за регистрација. Ако се случило Игра со, тогаш Бонусот за регистрација може да не се отстрани од вашата сметка (или преку повлекување или со барање до персоналот за поддршка) се додека асоцираното Играње со услов со Бонусот за регистрација не се исполнува.
 17. Пред да се направат било какви повлекувања, вашата игра ќе се проверува за било какво неправилно играње на пр. играње на еднаков начин, облози со нула маргини или хеџ обложување, кое ќе се смета на неправилно играње за цели на Бонус за регистрација на Играње со услов. Други примери на неправилно играње може да вклучуваат но не се ограничени на единствени облози еднакви на или поголеми од 30% или повеќе од вредноста на бонусот кредитиран на вашата сметка се додека не се исполнуваат условите за обложување за таков бонус. Казиното го задржува правото да решава на дискреционен начин кои активности се сметаат за "неправилно играње" за цели на Бонусот за регистрација за Играње со услов повремено и да задржува повлекувања каде има неправилно играње со цел исплонување на условите за Бонусот за регистрација.
 18. Максиомалниот облог додека бонусот активно се игра е €8 за рунда и 50c за линија. Ако не се исполнува овој услов може да се случи откажување на добивките.
 19. Во случај ако Казиното верува дека се злупотребува или се прави обид за злоупотребување на бонусот или друга промоција, или имате можност да придобивате со злоупотребувањето или недостиг на доверба од политиките на коцкање усвоени од наша страна, Казино Групата со дискреција, може да негира, задржува или повлекува од вашиот бонус или промоција, или укинува привремено или за секогаш било која политика, или да го органичува вашиот пристап до Услугите и/или блокира вашата сметка. Во такви услови, Казиното нема да има обврска за ваше рефундирање кои може да се случуваат во вашата сметка освен вашите оригинални депонирани суми.
 20. Ако Бонусот за регистрација останува неискористен во вашиот Биланс на Бонусот два (2) месеци или подолго од датумот кога е направено барањето, Бонусот за регистрација ќе биде одземен од Казиното.
 21. Правилата и Условите на Казиното се применуваат на ова Промоција. Во случај да има конфликт помеѓу овие Правила и Услови на промоцијата и Условите и Правилата на Казиното, Специфичните правила на промоцијата, Правилата и Условите ќе важат се додека нема да има конфликт помеѓу Правилата и Условите.
 22. Во случај на спор, одлуката на менаџментот на Казиното ќе се смета за целосна и конечна. Нема да има коресподенција во овој поглед.
 23. Менаџментот на Казиното го задржува правото за затворање или измена на ова Промоција во било кое време без допис.

Последно ажурирање: 2020/06/22

Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан