Пријави Се Прв/Втор/Трет/Четврти депозит – Бонус еднаков на влогот со $400 • Само за нови клиенти • Мин депозит $10 • 70x обложување • Важат услови
Triangle Black

Промоции во JackpotCity казино

Редовните играчи на JackpotCity добиваат цела низа на достапни промоции. Во нив е вклучена Дневната понуда, која е гарантирана понуда за вложен износ секој ден. Овој бонус е базиран на играњето на играчот, па затоа е единствен за секој играч и може да се менува од ден на ден. Играчите исто така може да добијат вртење на Тркалото за бонус, кое нуди големи награди што може да се добијат. JackpotCity исто така има голем бонус за добредојде како понуда за сите нови играчи, што се активира по нивните први четири депозити во казиното и достигнува вкупна сума до $1600. Дознајте повеќе за содржината на понудата подолу.

H1 Image

Бонус за добредојде во JackpotCity

Сите нови играчи во JackpotCity казино ќе се квалификуваат за бонус за добредојде до $1600 со нивните четири први депозити. Оваа понуда е достапна по успешната регистрација, барањето на бонусот и правењето на првите четири депозити и функционира како што следи:

Депозит 1: 100% бонус што одговара на вложениот износ до $400
Направете го првиот депозит и JackpotCity ќе го удвои со бонус до $400.

Депозит 2: 100% бонус што одговара на вложениот износ до $400
Добијте повеќе време за играње со вториот бонус соодветен на вложениот износ, исто така до максимален износ од $400.

Депозит 3: 100% бонус што одговара на вложениот износ до $400
Уште една понуда за дуплирање на вложениот износ е достапна со третиот депозит.

Депозит 4: 100% бонус што одговара на вложениот износ до $400
Повторете го сето ова со уште една понуда за дуплирање на вложениот износ од 100% со четвртиот депозит.

Минималниот депозит потребен за квалификување за секој бонус е $10, со барања за обложување од 70x, и понудите мора да се побараат во рок од 7 дена по регистрирање на нова сметка.

Triangle Dark
Back To Top
Извинете, прегледувачот не е поддржан